JIPPIIII



här är en bild från stranden som är precis rakt ner från våran lägenhet! så ni vet. och sen ska ja bara berätta att matilda precis bokat sin flygbiljett hit !!!!!!!!!!!!!!!! först kommer mamma den 6 juni!!! :D och sen kommer tilda den 20 juni !!! :D det blir fullt upp, boka hit er nu allihopa! jag är så himla happy över allting. imorgon ska jag till protaras igen för o träffa pappa och susanne och sen följer dom med mig hit till napa till kvällen! ska bli så himla roligt. jag vill träffas hela tiden jag vill ha free week jämt! haha fast det är kul på jobbet också jag trivs jätte bra! men var bara tvungen o skriva av mig och berätta om hur glad jag är över allt. jag uppskattar livet så himla mycket! nu ska jag hem och käka spagetti! sen blir det utgång.

just det. kan ju nämna också att det hänt en olycka med min mobil. haha. som vanligt då. så jag och pappa åkte på en utflykt till paralimni igår och köpte en ny. det blev en nokia-supergammal-värre-än-3310-stuket. hahhaa så himla söt. men typ alla har sån här så det spelar ingen roll. jag tänker att bara det funkar att ringa och smsa så är jag nöjd! fick lägga 29euro på den! haha. eller egentligen var det inte jag. pappa är världens bästa pappa! inte för att han köpte mobilen utan för att han alltid ställer upp! neee nu är det nog med förklaringar på hur mycket jag tycker om och saknar alla och hur bra allt är. jag tror ni förstår. jag hoppas ni förstår iallafall. LET'S GO BANANAS TONIGHT!

NYA LÄGENHETEN













HEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!

sitter på bedrock café med ett glas strongbow.
har försökt uppdatera en gång tidigare i veckan. men då ville inte bilderna laddas upp.
det här är alltså bilder från våran nya lägenhet. mitt rum som är på bilderna, så himla skönt att ha eget rum !!!! det är jag sanna och indre som bor här! visst äre fint eller??? idag har jag jobbat till kl 15 och sen har jag städat hela mitt rum och tvättat alla mina kläder, lakan och handdukar så allt är jätte fräsht!

alltså vet ni! jag har det så himla bra här så det är helt sjukt! i måndags kom pappa hit, jag har saknat han så himla mycket. och jag saknar mamma och brorsan också, tilda och alla andra lika mycket !!! så himla mycket!!!

det händer saker här varje dag och alla dagarna går ihop med varandra. så har ingen koll på vad som händer när. allt bara händer och livet leker, jag känner mig så himla satisfied här så det är helt sinnessjukt! dom senaste dagarna när jag jobbat dagtid så har det varit så himla varmt så jag har sprungit ner till stranden varje dag och bara slängt mig i havet för en brainfreeze! undra hur de ska gå i juli/augusti i dubbelvärme! haha. o så håller ja på o lär mig grekiska!!! så ni vet, när jag kommer hem blir det inge mer swedish!
föresten så ibland kommer folk o frågar vartifrån england man kommer om vi bor i samma stad typ. men näää. jag är från sweden all the people!! man får sånn himla rolig engelska här. när man pratar med britter pratar man som dom. och när jag är på jobbet så bryter jag med grekisk dialekt. det är så himla fult så ingen lär fatta vart ja kommer ifrån. haha man blir som man umgås, eller pratar som man umgås. jag vet inte. men det är roligt vilket fall.

imorgon har jag day off, så ska ut o fira lite ikväll! på lördag morgon klockan 8 har vi möte och examination på jobbet. men kollade igenom lite idag och det var ju självklara saker bara, så det ska säkert gå bra! jag kan ju berätta att jag skaffat ett cypriotiskt bank account här också! så nu är jag verkligen som hemma!

alltså det här inlägget blev ju väldigt osammanhängande. men måste bara få ur mig massa grejer! hihii

nu har ni fått se bilder på lägenheten också och jag har tro det eller ej packat upp kameran fler gånger! hade med mig en dag på stranden också. så det kanske också kommer upp så småningom.


nää nu är det nog dags att avrunda lite!
ni får också gärna skriva och berätta hur ni har det där hemma! jag är nyfiken som tusan!

KISS'N HUGS FROM CYPRUS!!!!

KFC

tjena bloggen!

nu har jag gjort första dagen på nya jobbet där jag förhoppningsvis kommer stanna och trivas hela sommaren. nu känns det som jag hittat hem, tredje jobbet på tredje veckan. men nu är jag för att stanna. KFC idag. gick as bra! första riktiga regn-dagen här också så det var bara skönt att vara inne o tjäna money och göra något vettigt av dagen!

jobbar imorgon också så har jag day off på fredag. så himla gött! då ska jag skaffa ett bankkonto och göra massa andra duktiga vuxen grejer som man måste göra när man bor alone. nu är jag ju inte helt ensam men man måste iallafall ta större ansvar! det är roligt. idag har vi betalat hyran igen och just det!! jag höll nästan på att glömma..

Sandra och Elin är här hos oss, de kommer stanna tills på fredag då ska dom dra till barcelona istället. så vi har det väldigt trångt och mysigt här. hehe. jag har varit o storhandlat idag. det blev egentligen bara nudlar, mjölk, juice, after sun och lite sånt där. bra och växla mellan chicken och pasta om dagarna. kanske borde variera mig mera. men har ju inte tröttnat på att äta kyckling än. det har ju bara gått one day!

neheeeppp nu ska jag power nappa lite så jag är pigg och redo för att blanda drinkar tills sanna kommer hem från jobbet. hihihiii.  hoppas det är bättre väder imorn behöver bättra på brännan. den försvinner ju såfort man inte är i solen!

bara uppdaterade er lite. inte speciellt roligt inlägg. chilla banan allesammans, ha en trevlig evening!

UTSIKTEN



HEJ ALLA FANS!

nuuuuu har ja packat upp kameran, order från mammisen! här är utsikten från ballen. Sitter där just nu också. hackade mig in på nåns internet. turbo är det också! nu har jag blivit uppdaterad av både mammisen, pappsen, david och matilda! känns så himla skönt o pratat med dom!

Igår skulle jag ju ut, inget kunde stoppa mig trodde jag. men visst! Jag sprang på Mr. Ögonfluss igårkväll det bara rann och klägga som fasen, svullen och såg nästan inget, trodde jag var påväg att bli blind. idag har jag hämtat ut antibiotika som jag ska använda i fem dagar, lagom tills jag börjar jobba igen. får hoppas att jag är frisk då. ska plugga på alla olika kycklingar fram tills dess också, det är ju bra om man kan menyn liksom. Imorgon ska jag nog ta en promenad till Nissi Beach för lite strandhäng. Måste ju bli brun! det har varit så blåsigt de senaste dagarna att man inte velat vara på stranden.

Känns riktigt konstigt att jag är ledig nu i några dagar. men det är skönt och lagom tajming att vara sjuk på. men bättre det, så man blir frisk någongång om man får vila! annars rullar livet på här nere. så himla gött och otroligt skön stämning!

everyday im shuffling!

TJENA
blåser som fasen både igår och idag. jag vet att ni har finare väder hemma men doesn't matter, jag är sjuk så kan ändå inte bada eller parta! jag är på rehab så att säga. gått hem direkt från jobbet och sovit fram till lunch dagen därpå. no life. Men jag jobbar idag sen är jag ledig till onsdag. då börjar jag min första dag på KFC! grymt. nu börjar jag känna mig som hemma igen.
sjukt kul att bära brickor för att jag är så grym på det. men det är inget för mig. jag är en yankfood girl och tänker hålla mig till det! fast man kan ju äta nyttigt för det. jag tänkte ta en tripp till ikea någon dag nu när jag är ledig och köpa köttbullar och lingonsylt !! hihiih. kurera mig och leva livet. everyday we shuffling! men idag är det fredag, no matter. idag ska jag fira!! SIMMA LUGNT


worker's

HEJ ALLA FANS!

ååh jag har så himla mycket att berätta så jag vet inte vart jag ska börja. vi har gjort oss hemmastadda här i Napa och igår hängde vi på Nissi beach me lite andra worker's här. o så har vi besök av Sannas kumpisar denna vecka så partylivet håller fortfarande igång!

Idag sa jag upp mig från mitt jobb också! börjar på ett nytt nästa vecka. känns så himla bra! berättar mer lite senare om hur det går, det är fasen en lång process och har precis dealat med min boss som var helt oförhandlingsbar! men jag vet ju att jag alltid får som jag vill. mohaha.

kom ju in på internet hemma i lägenheten igår från nån annans router. men idag funkade det inte typiskt! så sitter på burger king i min ensamhet haha. jag som hade hoppats på att vårat internet skulle hoppa igång där hemma men icke! får se när det plötsligt händer! jaaa, har fortfarande inte packat upp kameran än. får tusan skärpa mig! nehe, dags att pallra sig hem och byta om inför jobbet. bara 3 pass kvar där! jiiiihaa!


I'M COMING AYIA NAPA!

hahahha rubriken är alltså ett litet internskämt när våran taxi-bitch ringde upp o skrek på grek-dialekt att han var påväg för att hämta oss! jaaaa. våra planer är completed! kan ni gissa eller??? vi sa upp oss o drog till Napa, så nu bor och jobbar vi mitt i smeten i Napa!!!! hur gött ??? alltså det innebär inga fler dyra taxiresor, one minute till jobbet och sköna arbetstider, dubbel lön och en day off i veckan och en bättre flat som vi stormtrivs i, får internet hemma nästa vecka så då blir det nog fler updates!

lite tråkigt, jag har fortfarande inte packat upp kameran än. men jag tänker att jag har ju ungefär 30 veckor på mig att göra det så det är ingen brådska! jaha annars har jag fått lite klagomål på dålig update. men vi har det super kul. lever livet! mamma, ska jag vara ärlig så blir det en heldel yankfood här nere. men jag och sanna drar igång vårat träningschema imorgonbitti! och jag lovar här i bloggen på heder och samvete att äta mer frukt och grönsaker!

igår på nya jobbet iallafall. Just det, jag och Sanna jobbar på Square Bar as waitresses! så jäkla roligt! jag servade en möhippa igår, sjukt roligt! och jätte läskigt. något ni inte visste om mig som jag själv inte heller visste, jag kickar ass på att bära brickor !!!! bär brickor med 12 drinkar på ( precis vad som får plats ) kan ni tänka er! och så öppnade jag första champagne flaskorna igår, sånt är så himla jobbigt i början. tänk om man inte skulle få upp den liksom??? men nu är jag så jäkla grym och vi serverar fishbowl på rullande band och igår klev de tillochmed upp på borden och dansa till livemusiken vi har every evening!

ja fy tusan vad jag lever livet och längtar tills ni kommer o hälsar på mig!!!!!!!! saknar alla där hemma i sweden !


KISS'N HUGS FROM CYPRUS


first day on work, completed!

TJENA!
första jobbdagen igår. gick bra. fast jäkligt långsamt eftersom turisterna inte kommit än så finns de inget o göra! hohoo men de blir säkert mer o göra om ett par veckor. men trots det vi serverade igår så var det ingen av oss som gjorde bort sig eller tappade nåt så vi åkte såklart in till napa för o fira. annars så smider vi lite planer hemma i lägenheten. hehe. jag återkommer om vad det är! jahappp annars är de molnigt idag och en av mina roomisar har precis lämnat oss för att åka till sweden igen, sjukt tråkigt men eftersom personliga skäl, får vi se om hon kommer tillbaka så vi ses i sommar igen:) annars rullar livet på här nere. nu ska vi gå o köpa tvättmedel och mördarmedel till våra cockroach bebisar!

här är våran five-star restaurant iallafall med utsikt över havet! det ska va gött å leva!

RSS 2.0