HEJJJJJJJJJJ

hallå alla fans !!!!!

frågan är ju vart jag hållt hus de senaste månaderna. JAG LEVER LIVET ! sen sist ja skrev, så har jag varit två veckor i cypern med veronika, haft sjukt skön semester och hälsat på alla godingar som fortfarande säsongar där! vill ba åka tillbaka! sen har vi varit en weekend till stockholm och festat på STURE P !! haha, riktigt kul, i helgen så var vi i oslo!!!!!!! first time in norway, nästan.. har ju faktiskt varit uppe i narvik och åkt Bob förut med skolan! riktigt kul var de iallafall, skulle lätt kunna bo där! nu bodde vi hos några norska kompisar mitt i stan, väldigt smidigt!
jag har många bollar i luften just nu, och har kanske ganska stora roliga planer på G. går allt igenom som det ska så lovar jag att följa upp den här bloggen lite bättre. just nu finner ni mig annars på instagram! saramalinn heter jag där! :)

´nu så har ja bara gjort en snabb uppdatering! förutom allt detta så har vi tagit vara på de lediga dagarna såklart, vi har fiskat o spelat minigolf, solat och badat när vädret har tillåtit. jaa de är ungefär min sommar det, som snart börjar lida mot sitt slut, men de känns bra ändå, jag är nöjd och vi har ändå inte haft nåt vidare väder denna sommar. nu får vi se vad som väntar runt hörnet !!

en hel hög med kramisar till er alla!

RSS 2.0