cuz fish don't fly, that's why

LEDIG IDAG!!! så himla skönt. tufft denna vecka o jobba 57timmar i denna värme! det känns som allt har kommit igång mer nu, varmare för varje dag också. och så har dom äntligen börjat få in god frukt i affärerna så nu kan ja bli nyttig och vara människa igen. alltså ni ska veta hur jag varit de första veckorna här.. jag vill ha potatis köttbullar pannkakor flygande jakob tacos gratänger!!!! riktig mat please. idag har jag varit o fyllt upp kylskåpet hemma, varit på banken och sen bara grillat mig på sandy bay. så himla skönt har det varit! men även fast jag är ledig idag ska jag inte släppa mina jobbarkompisar. haha ikväll ska vi gå ut o ta några drinkar och vara pigga o glada imorgonbitti, jag går ju morningshift också. men det brukar ju funka bra!

häromkvällen spelade jag basket, så jävla kul! har ju inte riktigt rört på mig sen jag kom hit. och det roligaste var ju att spelade så himla grymt! satte bollen flera gånger, några vadslagningar så jag vann både drinkar och middag! (men tror att jag ska hoppa middagen faktiskt, hehe) 



söt bild från grabbarna

mammabesök

hej alla fans!!!!

nu var det tusen år sen sist. men gissa vad, mamma har varit häär !!!!!!!! så himla mysigt har de varit! vi har druckit paraply drinkar, åkt båt, solat o badat, simmat bland fiskar o massa mera! man kan knappt tro att jag hann med o jobba 40timmar denna veckan som varit! nu som kommer, så ska jag jobba så innniiii, 57 timmar! tro inte att jag har semester här nere, fy tusan, men kul är det! men ska lugna mig lite nästa vecka igen, för då kommer Matilda hit !!!!!!! tjohoo. hon ska bo hemma hos mig! :) här kommer en bildbomb från förra veckan! jag ville bara uppdatera o säga att jag har det superbra och hoppas ni också har det!













den sista bilden är roligast, jag älskar den. haha PUSSS Å KRAMISAR HEJDÅ


bildbomb !!

har ju varit lite dåligt med bilder o sådär! så här kommer lite gott och blandat!


här håller jag och sanna på o flyttar! jag å all min packning. det ser ju inte så mycket ut för världen, men vi kan ju väga mina väskor så får vi se hur jobbigt det var att gå så långt. jag ser ju lycklig ut innan vi börjat gå iallafall. tur är väl det!


haha vilken käft! men kul va de väl!!


sanna å jag tar våra gratisdrinkar i vanlig ordning inne på castle! haha


idag på stranden!


ska ju vara seriös nångång också! ;)


mee and sanna my friend! <3


tack å hej!


pappabesök




20 euro rikare

hej alla fans!!

sitter på elgonia med en pinapple juice! så himmla göttttt, (bättre än strongbow hanna? haha )
nu har det gått några dagar sen sist. pappa har åkt hem! så himla tråkigt, men på måndag kommer mamma! jippiiiiiii !!!! idag har jag haft day off, så himla gött, har legat på nissi hela dagen å sovit, och fått sjukt mycke färg! har day off imorn också, skönt att jag fick dom på raken! så ska köra samma grej imorn tror jag. måste ju bättra på färgen lite. har ju varit här såpass länge nu och vi är redan inne i juni! det är dags nu.

en rolig grej som hände igår. lättförtjänta pengar om man säger så. jag hängde på grabbarna med helena som vanligt! och sen kommer en snubbe fram till mig och frågar om han kan få mitt hårspänne, ni vet en sån där vanlig liten hårnål bara. jag bara nej jag använder den, plus att han var snaggad. vad skulle han med den till? men han ville så gärna ha den och jag blev lite irriterad och sa men sluta du kommer inte få den, han bara okej då. haha. sen lite senare knackar han mig på axeln. "duuu... kan jag få köpa den då???" och räcker fram 20EURO!!!! för en jävla hårnål, haha jag bara visst inga problem! så då var kvällen räddad! jag kanske ska börja ha med mig några extra hårnålar i väskan när jag går ut. vilken tur att jag beställt nya med mamma när hon kommer! hihihi. men jag ska inte sälja allihopa haha. jag borde starta företag här nere kanske.
nej nu har jag tappat tråden! 
vill ni veta en till bra grej som har hänt???? igår när jag vaknade så som vanligt försökte jag få min mobil att fungera, och gissa vad!!! den hoppade igång!!!! bara sådär, jippiiiiiii! så nu har jag tillbaka min vanliga tele! så himla göttt. fast har mitt svenska nummer i den andra så ni vet, om ni vill mig nåt och inte har mitt cypern nummer! :)

trivs så himla bra på jobbet gör jag också! på fredag börjar vi ha öppet till 5a.m !!!! så då blire mera jobb och mera pengar!

just det kan ju ta att tala om det för er också så att jag inte kan fuska! jag har från och med igår mayonaise-förbud! äter fasen det till allt, kommer bli knubbis om det ska fortsätta såhär. så nu är det inge mer mayo för mig så ni vet!!!!

vet inte om jag glömt att ta upp nåt nu, men då återkommer jag! det är så mycket hela tiden så jag vet inte vad jag ska berätta och inte och när jag väl sitter här och ska skriva så försvinner allt haha. men nu har ni fått en liten uppdatering iallafall. mest en rolig historia!


RSS 2.0