twister fruit


ifall ni börjar undra varför jag gör så mycket glassinlägg hela tiden så är det bara för att vi älskar glass! idag har jag och becka provat nya Twister Fruit som har samlat hela sommaren i en glass! helt underbar! ananas och citron/lime ihopsnurrat  och så sparar man det godaste till sist såklart, jordgubben inuti!!! helt amazing!

reunion







har haft en kalaskul helg med tjejerna från temafamiljen!

Magnum Ghana



idag har vi provat 2011 nya MAGNUM glass!!! med hasselnöt och chokladsås i ett mjölkchoklad överdrag! den har en taste av nougat och väldigt mycket choklad! så gillar man choklad ( vilket jag inte gör så mycket egentligen ) så är den här glassen den perfekta för dig!

i'm the winner



ni som känner mig vet hur nörd jag är i solglasögon. mina vita som jag använde flitigast förra året tålde inte festivallivet riktigt ordentligt så jag bjöd hem ett par nya på tradera som jag fick hem igår. precis likadana för bara 39:- !!!

Cornetto Hallon!!!


Idag har vi på glasspanelen provsmakat ännu en ny sommarplåga för 2011
Det är alltså Cornetto Hallon vi pratar om, med hallonströssel och hallonsylt i en underbar chokladstrut! Helt unik och går INTE att jämföras med de andra smakerna från Cornetto, den här känns så fräsch med sylten i, som att man hade blandat det i en glasskål hemma själv. Den här struten Måste ni testa i sommar, ni kommer inte ångra er!


västerås vs. örebro

hej alla fans!

jag har precis haft en jättebra helg i Västerås, eller det är ju redan onsdag men ni fattar!
Var o hälsade på Matilda nämligen som flyttat dit och hade lite inflyttningsparty med utgång! Det var sjukt kul, men ni kommer inte att tro mig när jag säger att örebros uteliv är snäppet bättre ändå! Jaja, nu har jag ju bara varit ute i Västerås en gång men jag ska ge staden fler chanser givetvis! Men ni kan säkert hålla med om att förfesten ändå alltid är bäst! Då spelar staden ingen roll. Snart ska jag, eller om ett par timmar promenera iväg till jobbet för ett stängningspass. ha det alla katter!


OH LA LA



tänkte bara visa mitt nya läppstift från MakeUp Store!

Daim päron!!



Har legat inne hela helgen med feber och halsmandlar stora som hamsterkinder, är ju lagom hängig!
Men idag så kom becka hit påvägen hem från jobbet
"Hallå, haru sett eller?! DAIM PÄRON !!!"
Hon är en på riktigt uppiggande tjej iallafall! Hade jag varit kvar i Sweden i sommar så hade jag ätit den varje dag! Men jag kan ju hoppas på att den finns på Cypern också! Ja, alltså en tiopoängare! Luftig och god som tusan !!!
Sen passade det ju inte bättre, för glass är nog bland de skönaste man kan äta när man har ont i halsen!  

big yellow taxi



det är nu man egentligen ska slå på stockholm i mitt hjärta, för vi har haft det sjukt bra! men den här låten, och framförallt videon prickar verkligen hjärtat!! counting crows är alltså det jag spelar om och om igen!

RSS 2.0