LÄGENHETEN

TJAAABA ALLA KATTER !
 
Kan ju börja med att säga att jag hittat dammsugaren! HEHE. så idag har ja städat på förmiddagen, skulle ju åkt skidor med johanna idag i duved va de tänkt men vädret ville sig inte så vi tog en fika istället, och det var super trevligt! har gått lite på byn o myst runt också men vi hittade inget speciellt. Men har ju kommit upp en hel del folk nu till jul så det är jäkligt gott också!
 
Imorgon börjar jag jobba, ÄNTLIGEN! har fasen varit ledig i en hel vecka nu, så ser verkligen fram emot det, har varit o spanat lite på jobbet å käkat nuggets för den som är intresserad. kommer nog ta sin lilla tid att lära sig hitta alla grejer när det inte är sig riktigt likt på restaurangen hemma ;) Men vänjer mig förhoppningsvis ganska snart!
 
Tänkte guida er och visa lite bilder på lägenheten för er som är intresserade, kan ju uppmärksamma er på att den är väldigt MAX-influerad ( vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi är maxnördar allihopa! ;)
 
sa ju det, vårat vardagsrumsbord ;)))
 
vardagsrummet i sin helhet :P
 
våran låånga hall! :P
 
mitt rum!
 
köket
 
och här har vi julgranen! ute på gården :)
 
 
tack för mej, HEJ
 

ÅRE !!!

HEJ ALLA FANS !!
 
som ja skrev typ i ... augusti/september? nångång .. så skrev jag att jag hade några funderingar på vad jag skulle göra framöver, och ifall det blev som jag tänkt mig så lovade jag ju att börja uppdatera här igen. so here i am. Idag, eller inatt egentligen så flyttade jag till åre! har nu packat upp de mesta av mina grejer.  Det känns faktiskt väldigt bra! är ledig fram tills söndag så jag ska försöka installera mig lite fram tills dess, o så förhoppningsvis ut i backen imorgon! jag har ju ett problem idag eftersom jag inte fått någon nyckel än, hehe så kan inte gå ut eftersom alla de andra jobbar! jag bor alltså med 4st till maxare i en lägenhet ovanför Tott :)
 
så det jag tänkt att jag skulle göra nu va att dammsuga lite, men guess what ? jag har letat igenom hela lägenheten men hittar fasen ingen!!! kan de vara så? jag brukar inte vara ett städfreak i den bemärkelsen men vill ju inte gå med dammråttor mellan tårna när jag inte har något annat för mig. HEHE
 
annars verkar allt soft som tusan här, så skönt att äntligen vara uppe!!!
 
japp jag har ju lovat två damer att uppdatera här minst två ggr i veckan. jag ska göra mitt bästa som sagt, men det ser ju lovande ut från dag ett här iallafall!
 
kramisar

RSS 2.0