JAG LEVER!!!!!!







jaaaa ni ser ju att jag lever iallafall! klarade 12h passet förra veckan. fick ha på ACn som tur va!!! men det är stört varmt ändå. har jobbat dag idag och känner mig bara grinig när jag blir för varm. vill bara svimma så att ja får gå iväg o bada eller nåt istället haha. allt är som det ska här nere. inatt flyttade en ny tjej in i våran flat för att indré ska åka hem om ettpar veckor o vara mate på hennes friends bröllop! så det blir billig hyra denna månad och så var det inte många veckor kvar här. känns som ja precis vaknat upp och upptäckt att det är mitten av juli! tusan vad tiden går fort här nere. mina arbetskumpisar har börjat boka flygtickets hem redan och jag får väl också börja titta på det så småningom. förutom att allt är som vanligt så är det inte det, för att jag sover jätte konstigt. vaknar av att jag sitter upp och pratar med mig själv om att jag tar upp beställningar på jobbet haha. jobbar alldeles för mycket här nere i denna värme! längtar lite tills högsäsongen är över, så man bara kan softilera lite. har haft lite hemlängtan nu i två dagar. tror att det är för att jag fått ont i ena örat också, typ öroninflammation. ska vänta några dagar och se om det går över. annars blir det doktorn IGEN! men de brukar ju lösa sig fort då.

här på bilderna ovanför så sitter ja o sanna först hemma i våran kackerlacksoffa som egentligen inte är nån kackerlackssoffa men den är väldigt ful iallafall! och sen sitter vi på grabbarna med marika och den tredje är också från grabbarna med isabelle i bakgrunden!! allt i sin vanliga ordning :)

ha det bra allesammans! nu ska ja hem o sova! KALENICHTA

strömavbrott

javisst, nu var det tusen år sen jag skrev igen! guess what, det har blivit sjukt varmt här nere, över 40 grader på dagarna och på nätterna är det runt 30, så varmare på natten här än vad det är hemma i sverige på dagen ungefär. och då passade det inte så lämpligt med explosionen som skedde igår i Limmasol, 12st dog och elverket brann upp. så hade strömavbrott hemma hela dagen igår, inte ens min lilla fläkt fungerade, kunde inte laga mat och kylskåpet började droppa. japp, så kom man till jobbet i hopp om att få gå hem igen om elen inte fungerade men jovisst, det gjorde den men såklart inte AC.n!!!! och hela dagen idag utan AC på jobbet också. förstår ni om jag säger att det är svalt när man kommer ut från jobbet om jag säger att det är svalt då??? i 45 grader, så är det svalt !!!! nej det förstår ni inte för det är typ 60grader där inne och svetten rinner, skjortan är blöt och jag springer ut o in i frysen hela tiden och vet inte vart jag ska ta vägen! detta gäller inte bara på mitt jobb utan även på hotellen osv. så har de ingen AC, kan tänka mig att det blir ett jävla liv! och det pratas om att vi måste spara på energin i flera månader! endel säger en vecka så jag hoppas på allt på det. för om det är månader så står jag inte ut i värmen! imorgon är jag ledig som tur är, hihi då blir det beachen! bara götta mig! juste vet ni vad, jag har fått brev från sweden!!!!!!!! mormor&morfar har skickat brev!! så himla roligt att det kom fram också :D så kul att höra från dom, eftersom dom inte har någon dator heller så är det ju perfekt! tar en vecka o komma fram. så nu ska jag väl skriva något tillbaka snart igen!

frågan är ju nu om det är nåt mer spännande jag har o berätta.. nu har jag ju iallafall fått ur mig min aggression eller va man ska säga, jag är mest död i hjärnan utav allt, för att det är så varmt för tillfället och ac.n inte fungerar. man orkar inte tänka o håller på o svimma. men nog om det så är allt jätte bra annars. precis som vanligt då. hade en sjukt kul utekväll häromdan föresten när vi firade våran lilla norsk, pia på 18årsdagen!

nää ni jag har ju lite dåligt med bilder också. vet inte vad jag ska ta kort på riktigt? jobbet? hehe roligt. borde ha en kamera i pannan som klickar hela tiden av sig självt för jag är verkligen kass på att ta bilder och vet aldrig när jag ska ta upp kameran. haha allt har ju blivit som en vardag här, och hemma tar man ju inte alltför mycket kort heller. men såklart, jag måste bli bättre!

nää nu ska jag gå hem o powernapa a couple of hours så man är pigg och glad sen när det närmar sig utgång!
hejdå nu vet ni att jag lever lite grann iallafall. överlever jag torsdagen på jobbet utan ac, 12timmars skiftet så är jag odödlig! då kommer jag aldrig dö. bara så ni vet. men annars återkommer jag med en uppdatering, säkert nästa vecka. eller så fort jag kommer på nåt roligt att berätta! puss å kramisar!

matildabesök



KOLLA VEM SOM VARIT HÄÄÄR!!!!!!!!!!!!! iiiih ja dör va roligt vi har haft! skrev längsta inlägget häromdan sen la internet av percis när ja skulle posta det! aja, ni ska bara veeeta. sovit en timme per natt ungefär jobbat mina 12 och 10 timmars pass, festat, badat, nattbad också! solat, ätit god mat (ibland nudlar men det är också gott) sååå himla kuuul !!! längtar redan tills hon kommer tillbaka för de ska hon göra men då tar hon med sig veronika och johanna också!! kommer bli as grymt!!! just nu vill ni nog gärna veta vart jag sitter. haha kanske inte egentligen men jag känner mig så stoolt så ja måste säga att ja faktiskt sitter på våran uteplats!!!! internet räcker från hotellet med en plupp så det är lite ostabilt men vi ska se att de här funkar endå trotsallt! ikväll ska ja ut med mina bulgarier på jobbet och alla andra också föresten! massa kramisar och chilla banan allesammans!


RSS 2.0