latar mig



HEJ ALLA FANS!
precis där har jag legat hela dagen å latat mig på min day off idag! börjar lugna sig liiiiite pyttelite här på cypern iallafall denna vecka när skolorna drar igång där hemma. men det är lite skönt ändå. ska bara jobba 47h denna vecka :) funderar lite på att ta dykar certificat innan jag åker hem. har inte riktigt bestämt mig än, men det skulle vara en kul grej! annars vet ja inte mer va ja ska berätta. allt är som vanligt. just det, häromdan var jag och sanna på luna park och åkte parisehjulet haha när vi va högst upp så dog kameran. men det var roligt iallafall, ska väl försöka våga mig på att hoppa bungy jump också. är lite skraj. men ska försöka ta tjuren i hornen (som mamma brukar säga) någon dag och bara göra det! föresten har jag ju försökt med min diet eftersom många säger att jag gått upp i vikt. jag har inte ändrat min kost speciellt mycket men ändå fick jag en kommentar häromdan att måste tappat några kilon. så det var ju kul att höra! tror egetnligen inte att det hänt nånting varken åt det ena eller det andra hållet sen jag kom hit, möjligtvis att man tappat muskler för jag har inte tränat ett dugg! föresten åt jag en fet hotellfrukost buffé med isa häromdan det kändes riktigt lyxigt! haha ibland får man unna sig! men nu ska jag bara hem o ta det lungan, börjar klockan 10 imorgonbitti och är liiiite trött på att gå ut varje kväll. vi får se vad jag känner för imorgon är en annan dag! trodde ju min dator var trasig också. skulle ju höra av mig till er redan förra veckan egentligen men det funkade för alla andra men inte för mig, satt en timme med den här himla datorn som idag fungerar som en liten pärla igen! :) tur för den!!! ha det så bra allesammans sköt om er så kommer jag hem inom inte jätte jätte lång framtid!

TJENA

måste bara uppdatera er lite!!
jag har fått en brännskada på handen på jobbet, ett ärr 4life i believe. jag har sagt upp mig på jobbet till några veckor framöver och bokat min hemresa. igår kom systrarna Hiwa hit och överaskade mig, sjukt kul att träffa dom! jag behöver inte ha på fläkten i mitt rum varje dag för jag har vant mig eller så börjar det bli kallt. jag har inte solat på tusen år så jag är blek som ett spöke. isa och emma åker hem nästa vecka så jag sörjer men vi ses när jag kommer hem iallafall! i måndags fick vi dubbellön för det var nån röd dag och jag jobbade 12h pass då så jag tjänade ihop halva flygbiljetten. jag längtar lite hem men jag har ångest ändå för jag vill inte. nu ringde sanna och hon kommer hit så nu ska jag slå av. kanske äta en trevlig tacosallad. vi får se. ha det så bra. puss


roadtrip









förare: sanna
färdmedel: fresh orange juice, frappé
dj och underhållare: sara

haha kom precis hem från en roadtrip nu på morgonen, skjutsade kaarel till flygplatsen imorse :( men det var kul !! hyrt bil i ett dygn så igår var vi både i protaras, paralimni och åkte några varv runt här i napa också! as göttt igår käkade vi tacos i protaras, men saknar tacos som man gör hemma! det är sååå mycket godare. men det var helt okej iallafall. ungefär som när jag åt bearnaisesås förra veckan hos isabelle var sjukt gooott men endå inte som hemma den heller! men man får ta vad man har :D ska hoppa ner i poolen nu innan ja smälter bort! tjarååå alla fans

PÅ GÅNG



tjena tjena!

nu va de ettag sen, igen!!!!!! sitter på scandicpizza med marika o mina roomisar :) mysigt hihi. käkar en fet kebabrulle och det är det sista jag gör innan jag går på diet! haha. nu är det dags. haha har blivit så fläskig så det är helt sjukt! så när jag kommer hem kan ni ju räkna med stenhård träning också! igår firade vi 100dagar här på cypern, jag och sanna. då var vi på nissi beach och så körde vi all in på beach partyt haha, vi vann hela skiten! egentligen inte för att vi var duktiga men för att vi är vi. haha. man skulle leta upp freak på stranden o ta me dom o ställa dom på bar-stolen och göra masa sjuka grejer, bl.a shotta sambucca såklart! sen blev det bråttom till jobbet och nu är det snart bråttom till jobbet igen haha. bilden är iallafall från sandy bay, där ska jag ligga o pressa i solen imorgon på min lediga dag. idag är det lite molnigt så hoppas att det bara är idag. typ första dagen det är molnigt sen högsäsongen drog igång. helt sjukt, men det är kvavt och jätte varmt iallafall. vill bara ha en liten regnskur! hihi.
just det kan ju berätta att jag är bra i örat också. eller ni som inte vet jag har haft öroninflammation i två veckor, första pencillinkuren bet inte så fick åka till specialdoktorn i paralimni och så blev det bra med en gång! efter några dagar med bomull i örat med massa medel o antibiotika o de ena o de andra. men nu är allt som det ska och jag längtar jätte mycket efter att få gå ut o socialicera mig, haha det var ju typ 1-2 veckor sen, men imorn när jag är ledig såå! för ikväll jobbar jag också till kl 5 imorgonbitti så det är ju om man ska ta en sväng förbi river reggae påvägen hem kanske. får se vad man känner för!

ha det gött allesammans nu ska ja hoppa i poolen innan jag drar till jobbet! puss å kraaamisar!

RSS 2.0